Nyt produkt 600 puffs e-cigaret med TPD-certifikat

Funktioner afnyt produkt elektronisk cigaret
Batteri: 500mAh

Kapacitet: 2,5 ml

2% Nic Salt

Mål: 60*17,4*32mm/62,5*31,5*18mm

10 stk/udstillingsboks

Pakke: slikpose eller akrylboks

Funktion: firkantet

2

smag som nedenfor:

1. frisk mentol

2.kirsebæris

3.sur æble blåbær

4. vandmelon jordbær tyggegummi

5. jordbæris

6. vandmelon

7. blå razz limonade

8. blåbær fersken is

9. blåbær sur hindbær

10. mangois

11.lime cola

12. ananas bær

13. rød torden

14. lyserød limonade

15. jordbær hindbær kirsebær is

For nylig lancerede vi 600 pustelektronisk cigaret med TPD-certifikat

Dette produkt er specielt tilpasset det europæiske marked, som fuldt ud opfylder de europæiske TPD-certificeringskrav, og matcher mere end 15 slags smag, samt accepterer tilpassede smagsvarianter.

På nuværende tidspunkt har vi modtaget ordrer fra nogle kunder.Kunderne er meget tilfredse med denne elektroniske cigaret efter test, og de bliver positivt overrasket, når de modtager prøver.

Denne elektroniske cigaret har en stor mængde cigaretter, smagen er boom og silkeagtig, og isindholdet kan også justeres, hvilket kan være meget is.kan også være sød.I henhold til kunders præferencer i forskellige lande, justere forskellige smag.og masseproduktion vil ikke blive udført, før kunderne er tilfredse.

Denne elektroniske cigaret er en æsketype, som er meget populær nu, med et mønster i Macrons farve.Vi kan også lave kundens logo og printe udseendet af kundens design efter kundens krav, og emballagemønsteret kan også tilpasses efter kundens design

Nu er engangs e-cigaretter meget populære over hele verden.

Vi er en professionel producent, der kan producere alle slags elektroniske cigaretter baseret på efterspørgsel, på batterikapacitet eller sug.Fraengangsdampe til udskiftelige engangspuder.Alle priser er direkte fra fabrikken.Vi leverer produkter af høj kvalitet.

1 (1) 参数

Vi har forskellige stilarter og forskellige pust.Accepter OEM- og ODM-ordrer, velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i vores produkter og har brug for prøver for at teste kvaliteten, er du velkommen til at kontakte mig.


Indlægstid: 20. september 2022